Weby, e-shopy, aplikácie

Webové stránky
Tvoríme weby presne podľa vašich predstáv a potrieb, ktoré sú nielen funkčné, ale aj estetické. Sme presvedčení, že návšteva vašej webovej stránky má byť pre zákazníkov príjemne stráveným časom a miestom, kam sa budú chcieť vrátiť. Vďaka komplexnému sprevádzaniu a administrácii pružne reagujeme na prichádzajúce požiadavky z vašej strany a ponúkame inovatívne riešenia ako realizovať nové nápady.
Weby si môžete sami meniť a prispôsobovať obsah vďaka redakčnému systému, ktorý pracuje na pozadí stránky. Výber grafického dizajnu je na vás, z našej strany nie sú de facto žiadne obmedzenia. Pozrite si niektoré naše referencie a kontaktujte nás. Radi vám pomôžeme s vašim projektom.

E-shop
E-shop má byť miestom, v ktorom sa zákazník intuitívne orientuje, dobre cíti a ľahko nájde všetko, čo mu napadne. Presne takéto e-shopy u nás v MANETI ponúkame. Vo všetkom zohľadňujeme vaše predstavy a kombinujeme ich s našimi skúsenosťami, aby sme dosiahli želaný výsledok. Finálny e-shop je takto kreatívny, jedinečný a inovatívny.
S našimi riešeniami sa vieme prispôsobiť vašim požiadavkám na funkcionalitu eshopu. Máme skúsenosti s rôznymi aj veľmi neštandardnými požiadavkami napr. vypočítavanie váhy v košíku (aj s darčekmi), balenie do presného počtu krabíc kvôli rôznym špedičným spoločnostiam (optimalizácia nákladov na dopravu), úprava ceny sortimentu (napr. pridávanie rôznych služieb – rezanie, balenie), špeciálne ceny pre rôzne úrovne zákazníkov vrátane spätných zliav a spätných bonusov, vlastný systém hodntoenia nákupov atď.
Samozrejmosťou je viac jazyčné a viac menové prostredie, napojenie na vaše skladové hospodárstvo a zvýšenie automatizácie procesov vo vnútri firmy. Kontaktujte nás, dohodnite si stretnutie a porozprávame sa o vašich predstavách a požiadavkách. Sme presvedčení, že budete s našimi návrhmi príjemne prekvapení.

Internetové aplikácie na mieru
Digitalizácia už nie je trendom, ale realitou, v ktorej žijeme. V MANETI pružne reagujeme na nové situácie v spoločnosti a ponúkame digitálne riešenia na analógové problémy. Prostredníctvom konzultácií, analýz a poradenstva dokážeme spolu s vami identifikovať oblasti, v ktorých digitalizácia dokáže dodať nový dych vašej firme.

Digitálny marketing

SEO (Search Engine Optimization)
V mori webových stránok majú potenciálni zákazníci často problém nájsť práve vaše produkty. Ponúkame vám optimalizáciu vášho webu tak, aby bol viditeľnejší a dostupnejší pre cieľovú kategóriu vašej firmy. Takto sa zvýši nielen jej návštevnosť, ale aj predaj a popularita vašich produktov v spoločnosti.

PPC (Pay-Per-Click)
Ponúkame vám prípravu reklamy, ktorá obsahom aj dizajnom zaujme a privedie potenciálnych zákazníkov na váš web. Výhodou PPC reklami je, že platíte len za reálne kliknutia, a teda návštevy na váš web. V kombinácii so SEO tak ponúkame dopĺňajúce sa duo, ktoré posunie návštevnosť vášho webu na nový level. Ponúkame PPC kampane v rôznych reklamných systémoch, napr. Google Ads, Facebook a pod.

Sociálne siete (Facebook, Instagram, LinkedIn)
O dôležitosti sociálnych sietí pre podnikanie dnes už nikto nepochybuje. V MANETI vám ponúkame profesionálne spravovanie profilov, komunikáciu s klientmi, reklamu a rozširovanie zákazníckej základne, aby sa vaše produkty stali známejšími a obľúbenejšími. V rámci sociálnych sietí vytvárame rôzne reklamné kampane, PPC, počet zhliadnutí, videokampane atď.

E-mailový marketing
Pravidelnosť, zrozumiteľnosť a estetický vzhľad sú pre nás základné charakteristiky dobrého newsletteru. Sústredíme sa na to, aby bol váš e-mailový marketing inovatívny a kreatívny, aby zaujal a upútal pozornosť potenciálnych zákazníkov. Prevádzkujeme vlastné riešenie – jednoduchú, ale zároveň profesionálnu správu e-mailového marketingu.

Copywriting
Či už ide o tvorbu textov na váš web, newsletter alebo sociálne siete, máme pre vás pripravené profesionálne riešenie, ktoré kombinuje kreativitu, pútavosť a zrozumiteľnosť. Vaši zákazníci sa tak už nebudú strácať v mori neprehľadných slov, ale rýchlo nájdu cestu k tovarom a produktom, ktoré spĺňajú ich predstavy a požiadavky.

Konzultácie a poradenstvo

Obchodno – marketingová stratégia
Každá spoločnosť, ktorá chce byť na trhu úspešná, potrebuje mať jasne stanovené ciele a cestu, ako k nim dospeje. V MANETI máme dlhoročné skúsenosti so sprevádzaním firiem (nielen) v marketingovej oblasti, a preto ponúkame profesionálne a dynamické riešenia, ktoré prinášajú reálne a merateľné výsledky.

Consulting
Poradenstvo pre nás neznamená len sled krokov, ktoré vám nadiktujeme a vy ich musíte naplniť. Veríme, že pravým základom úspešného consultingu je osobný vzťah, inovatívny a pružný prístup, ktorý necháva vyniknúť jedinečnostiam a kvalitám vašej firmy. S tým máme v MANETI časom overené skúsenosti, a preto dokážeme navrhnúť kroky a riešenia presne pre vás.

Business knowledge – procesy vo firme
Sme presvedčení o tom, že v podnikaní existujú univerzálne platné princípy, ktorých nasledovanie prináša želaný úspech. Vďaka našej dlhoročnej prítomnosti v business oblasti sme mali možnosť odskúšať rôzne realizácie týchto princípov a teraz ich vieme ponúknuť presne prispôsobené požiadavkám vašej spoločnosti.

Analýzy a dátová analytika
Čo nevie človek merať, to nevie zlepšovať. Zber a spracovanie údajov, ak je správne realizované, dokáže priniesť nový pohľad na zaužívané procesy vo vašej firme. Vďaka zodpovednému prístupu u nás v MANETI, dokážeme na základe týchto podkladov pripraviť kreatívne a inovatívne návrhy na rozvoj vašej spoločnosti.

Digitálny obsah

Grafika, foto, video
Kreatívne digitálne platformy sú našou doménou. Ponúkame vám tvorbu inovatívneho grafického obsahu do vášho newslettera, na web či e-shop alebo sociálne siete. Či už ide o grafický dizajn, fotografiu alebo video, vytvoríme vám obsah priamo podľa vašich predstáv. V tejto oblasti spolupracujeme s preverenými a kreatívnymi profesionálmi.



Ozvite sa nám a dohodnite si nezáväznú konzultáciu.