“Byť inovatívnym, znamená vidieť zmenu ako príležitosť, nie ako hrozbu”, povedal Steve Jobs.

V spoločnosti MANETI veríme, že život je plný príležitostí a našim poslaním je byť pri vás, keď budete meniť svoje sny, vízie a plány na realitu.

Sme digitálnou marketingovou spoločnosťou, ktorá sa špecializuje na digitálne riešenia a ponúka digitálny full-service – vypracovanie firemných mediálnych stratégií, digitálny marketing (SEO, PPC, sociálne siete, e-mailový marketing), internetové aplikácie (weby, eshopy, aplikácie na mieru) a na analýzy, poradenstvo a konzultácie.

Vďaka dlhoročným skúsenostiam so sprevádzaním malých a stredných firiem v oblasti marketingu, konzultácií a poradenstva, vieme pre vás pripraviť ponuku presne šitú na mieru. Či potrebujete “človeka na marketing”, inovovať procesy vo firme v už existujúcom marketingovom tíme alebo „len“ dostať nový pohľad na biznis, nájdeme pre vás finančne, časovo a personálne výhodné riešenie.

V oblasti konzultácií a poradenstva máme bohaté skúsenosti zo slovenských malých a stredných firiem, štátnej správy, ale aj zahraničných veľkých korporácií či menších obchodných zastúpení. Vďaka skúsenostiam z uvádzania teórie do praxe, dokážeme rýchlo pomenovať procesy vo vašej firme, načrtnúť vízie, stratégiu a ciele, pri ktorých napĺňaní vás budeme ďalej sprevádzať. Samozrejme, ak si to budete priať.

Čo sa týka internetového marketingu, ponúkame vám vypracovanie webových digitálnych stratégií, firemných prezentácií, či zavádzanie e-shopov, pri ktorých používame náš vlastný, rokmi overený systém Sauron.
Či potrebujete budovať firemnú identitu smerom navonok (pozitívny obraz firmy, profesionálna prezentácia, public relations) alebo dovnútra (firemná štruktúra a organizácia, poslanie a ciele, evaluácia a plánovanie), oslovte nás.

V neposlednom rade podporujeme charitatívne a neziskové organizácie a projekty. Hoci sme vo filantropickom mori len malou kvapkou, radi prispejeme k budovaniu ľudskejšej spoločnosti našimi skúsenosťami, technológiami a inovatívnym prístupom.

Ak hľadáte spoľahlivého partnera s bohatými skúsenosťami, ste tu správne.



Ozvite sa nám a dohodnite si nezáväznú konzultáciu.